Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate

Blog

 

Mivel ideális esetben egy szőnyeget nem csak 1-2 évre vásárol az ember, ezért érdemes ennek kiválasztásával komolyabban is foglalkozni. Persze a legkönnyebb lenne rábökni az első tetszetősebb darabra, ám a történet ettől sokkal összetettebb. 

Bár kifejezetten nincsenek szem magasságban, hiszen a szőnyegek a lábunk alá kerülnek, egy rossz döntés és máris elrontjuk velük a lakás összképét vagy éppen évekre szóló állandó takarításra és bosszankodásra ítéltetjük magunkat, ha nem olvassuk el a termékleírás apró betűs részét.

 

Íme, néhány javaslat, hogy mit/miket érdemes átgondolni szőnyegvásárlás előtt.

 

Praktikum és esztétikum szempontjából is jelentősége van annak, hogy milyen szőnyeget veszünk.

 

 

Ha bosszankodtunk már szőnyegbe akadó ajtó miatt, ha huzigáltuk már a bútorokat úgy, hogy azok valamennyire eltakarják a szőnyegre kiömlött, (és beleszáradt) kóla nyomát, de ha azt is átéltük már, hogy milyen hangos tud lenni a felettünk lakó szomszéd, aki nem szőnyegpárti, akkor biztosan tudjuk, hogy egy szőnyeg nemcsak azért hasznos, mert attól szebb lesz a nappalink.

 

 

Szőnyeg webáruházunk a legváltozatosabb termékpalettával várja vásárlóit, mert tisztában vagyunk azzal, hogy nagy jelentősége van annak, hogy milyen szőnyeg kerül otthonába.

 

 

Kerek vagy szögletes, klasszikus vagy modern, gyapjú, pamut, vagy viszkóz, mintás vagy egyszínű, hosszú vagy rövid szálú – nálunk mindenből találni kifogástalan minőségű darabokat.

 

 

A megfelelő szőnyeg kiválasztás a lakás helyiségeibe olyan, mint az alkalomhoz illő ruha megtalálása. Sportoláshoz sem húzunk kisestélyit, mint ahogy konyhába se teszünk hosszú szálú, világos shaggy szőnyeget.

 

 

Szőnyegválasztási kisokosunk segít eligazodni a különféle szőnyegtípusok között, melyeket most úgy veszünk górcső alá, hogy kiderüljön, mi hova illik, milyen anyagú szőnyeget érdemes választani nappaliba, hálóba vagy a lakás többi részébe.