Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Blog

 

Bár az emberek többsége szeret vásárolni, azért az igazán fanatikus shoppingolók is be tudnak számolni egy-két olyan esetről, mikor a vásárlás sokkal inkább nyűg volt, mint szórakozás.

 

 

Mert a helyzet az, hogy valóban sokszor a legkisebb bevásárlás is macerával jár.

 

 

 

 

 

Boltról-boltra járni, összehasonlítgatni fejben az árakat, reménytelenül sorban állni a pénztárnál (főleg leárazások és ünnepek idején), cipekedni, és persze nem ritkán átélni a termék ki- vagy visszacserélési mizériáját, ami soha nem kellemes.

 

 

A személyes vásárlásnak éppúgy megvannak az előnyei, mint az árnyoldalai is, azonban az évek hosszú sora alatt, az internetes vásárlás sokat könnyített a dolgunkon.

 

Az a kis puha, borzos, amin olyan jó mezítláb járni, de csakis üres pohárral, mert ha kilöttyenne rá akár egy csepp vörösbor is, azonnal foghatjuk a fejünket.

 

De ugyanúgy tilos rajta koszos, sáros cipővel végiggyalogolni, viszont porszívózni sokkal többször kell, mint egy átlagos típust.

 

 

 

 

Ha eddig nem sikerült volna kitalálni, hogy mi lesz a következő cikkünk témája, segítünk egy kicsit.

 

Mivel ideális esetben egy szőnyeget nem csak 1-2 évre vásárol az ember, ezért érdemes ennek kiválasztásával komolyabban is foglalkozni. Persze a legkönnyebb lenne rábökni az első tetszetősebb darabra, ám a történet ettől sokkal összetettebb. 

Bár kifejezetten nincsenek szem magasságban, hiszen a szőnyegek a lábunk alá kerülnek, egy rossz döntés és máris elrontjuk velük a lakás összképét vagy éppen évekre szóló állandó takarításra és bosszankodásra ítéltetjük magunkat, ha nem olvassuk el a termékleírás apró betűs részét.

 

Íme, néhány javaslat, hogy mit/miket érdemes átgondolni szőnyegvásárlás előtt.

 

Praktikum és esztétikum szempontjából is jelentősége van annak, hogy milyen szőnyeget veszünk.

 

 

Ha bosszankodtunk már szőnyegbe akadó ajtó miatt, ha huzigáltuk már a bútorokat úgy, hogy azok valamennyire eltakarják a szőnyegre kiömlött, (és beleszáradt) kóla nyomát, de ha azt is átéltük már, hogy milyen hangos tud lenni a felettünk lakó szomszéd, aki nem szőnyegpárti, akkor biztosan tudjuk, hogy egy szőnyeg nemcsak azért hasznos, mert attól szebb lesz a nappalink.

 

 

Szőnyeg webáruházunk a legváltozatosabb termékpalettával várja vásárlóit, mert tisztában vagyunk azzal, hogy nagy jelentősége van annak, hogy milyen szőnyeg kerül otthonába.

 

 

Kerek vagy szögletes, klasszikus vagy modern, gyapjú, pamut, vagy viszkóz, mintás vagy egyszínű, hosszú vagy rövid szálú – nálunk mindenből találni kifogástalan minőségű darabokat.

 

 

A megfelelő szőnyeg kiválasztás a lakás helyiségeibe olyan, mint az alkalomhoz illő ruha megtalálása. Sportoláshoz sem húzunk kisestélyit, mint ahogy konyhába se teszünk hosszú szálú, világos shaggy szőnyeget.

 

 

Szőnyegválasztási kisokosunk segít eligazodni a különféle szőnyegtípusok között, melyeket most úgy veszünk górcső alá, hogy kiderüljön, mi hova illik, milyen anyagú szőnyeget érdemes választani nappaliba, hálóba vagy a lakás többi részébe.