Pénznem váltás
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Partnereink

Vásárlási feltételek

Dokumentum helye
Dokumentum helye
Az oldalunkon előfordulhat elírás emberi vagy rendszerhiba miatt ami következtében a felmerülő hibás árakat nem áll módunkban teljesíteni. Online Pénztárca Az Online Pénztárcába jóváírt kuponokat a Vásárló az adott rendelés teljesítése után, mindig csak a következő vásárlások során használhatja fel, mint egy utólagosan kapott kedvezményt. A Vásárló a következő vásárláskor kizárólag a korábbi fiókadataival belépve (e-mail cím, titkos kód) 10.000 Forintonként 500 Ft értékű kupont válthat be. A kuponok nem járnak le, nem veszítik el értéküket, korlátlan ideig partnereinknél felhasználhatók. Partnereink mindenkori elérhetősége a https://www.onlinepenztarca.hu oldalon megtekinthető. A beváltás feltételei: A kupon értékhatártól függetlenül felhasználható (10.000 Ft feletti végösszegű megrendelésekre). A kupon készpénzre nem váltható át. A kupon más kedvezménnyel, egyedi árral össze nem vonható. A Vásárló megrendeléskor köteles jelezni a beváltási szándékát, más esetben a kupont sajnos nem tudjuk elfogadni. (Amennyiben online rendel, ezt a lehetőséget a rendszer automatikusan fel fogja ajánlani.) Készülék cseréje esetén az onlinePénztárcával való fizetés kizárólag a különbözetre vehető igénybe. Az onlinePénztárcából való fizetés csak azon felhasználó számára lehetséges, aki aktív fiókkal rendelkezik az onlinePénztárcában.
Az irreális áreltérésekkel rendelt termékeket nem tudjuk elfogadni mert valószínűleg elírás történt.
ÁT NEM VETT CSOMAGOK

Felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a webáruházban megrendelt csomag "sikertelen kézbesítése" szerződésszegésnek minősül, amelynek következményeként a webáruház az általa előzetesen kifizetett szállítási költség megtérítésére igényt tart a vásárlótól.

Tehát ha a vásárló nem veszi át a csomagot, visszautasítja vagy részére a kézbesítés nem lehetséges, tehát a vásárlás ténylegesen NEM VALÓSUL MEG akkor a szállítási díjat a vevő köteles megfizetni.

Ez esetbe az oda és visszaszállítás díja 2000ft.

 

ÁRELTÉRÉS

Több ezer termék feldolozása elírásokkal is járhat.


Az esetlegesen előforduló irreális áreltérésekért vagy elírásokért felelősséget nem vállalunk és ezeket a rendeléseket nem tudjuk figyelembe venni, elfogadni.


Ezekben az esetekben e-mailes tájékoztatót küldünk.


 

CÍMKE

A szőnyeg hátoldalán található címkét kérjük ne vegyék le mert ezek a címkék ragasztva vannak és az erőltetett letépéstől a szőnyeg szálait kitépheti ami a szőnyegben esztétikai kárt okoz és erre garanciát nem vállalunk.