Pénznem váltás
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Blog
2020.06.16 12:51

Lehet, hogy most jött el az ideje, hogy lecserélje szőnyegeit

 

Miért venné meg teljes áron, ha nálunk most beszerezheti kedvezményesen?

 

 

Akciós szőnyegeink között mindenki megtalálja az igényeihez, de legfőképpen a pénztárcájához legjobban passzoló termékeket!

 

Tavasszal nemcsak a természet újul meg, de sokan ilyenkor vágnak bele a lakás-átalakításba is.

 

Vannak, akik az egész házat felújítják, míg mások kis lépésekben haladnak. Lecserélik megunt, régi tapétáikat, átrendezik a bútoraikat vagy nem ritkán, beszereznek néhány szép új szőnyeget a lakásba.

 

Elképzelhetetlennek tűnhet, ha még nem tapasztaltuk volna meg a saját szemünkkel, de pár új szőnyeg, függöny, vagy egy sima ágytakaró is merőben sokat tud változtatni otthonunk stílusán, hangulatán. Ezért azt mondjuk, szőnyeg cserére fel!

 

Kezdjük például egy színes szőnyeggel a nappaliba, ami életet visz a házba, folytassuk egy pihe-puha bézs shaggy szőnyeggel a hálóba.

 

Szabaduljunk meg kopottas rongyszőnyegeinktől az előszobában vagy a verandán, és lehet, hogy a fürdőbe is jól jönne pár új, könnyen cserélgethető, gyorsan száradó fürdőszobaszőnyeg is.

 

Mit ajánlunk nappalijába?

Mivel igen bőséges a termékpalettánk ezért akciós kínálatunkban is sokféle szőnyeget talál.

 

Például vásárolhat otthonába klasszikus perzsa szőnyeget vagy egy pihe-puha, hosszú szálú, színes shaggy szőnyeget, ami még a legegyszerűbb berendezésű nappalit is feldobja egy szempillantás alatt.

 

Nappali szőnyegekhez akciós áron juthat hozzá webshopunkon, így mindenképp megéri, ha rászán egy kis időt a nézelődésre.

 

Szőnyegvásárláshoz ki sem kell ezentúl tennie a lábát a lakásból, hiszen néhány kattintással elintézheti, és élhet a házhoz szállítás kényelmes lehetőségével is.

 


Gyerekszőnyeg ajánlatainkban sem fog csalódni

Bármennyire is igyekezzünk azt tisztán tartani, a gyerekszoba szőnyege egy idő után viseltesebb lesz mint bármely más szőnyegünk a lakásban. Hogy miért?

 

Mert ha a kicsi azon kúszik-mászik, játszik és néha falatozik is, elkerülhetetlen, hogy egy idő után a szőnyeg megkopjon, kifakuljon és igen, néhol ott lesz egy-két csokifolt és kiömlött tea nyoma is.

 

De semmi ok a pánikra, hiszen ezen a tavaszon remek árakon vehet tőlünk gyerekszőnyegeket, melyek nemcsak vidámak, mutatósak és strapabíróak, de a legérzékenyebb gyerekbőrt sem irritálják.

 

Ha családjában kicsi gyermek van, egy ilyennek biztosan nagy hasznát veszi majd.

 

Mivel raktárkészletünket állandóan bővítjük, gyakran kerülnek kiárusításra szőnyegeink, melyekhez ilyenkor – az eredeti árhoz képest – fél áron is hozzájuthat.

 

Azonban nem érdemes sokat haboznia, mert 50-60 százalékkal olcsóbb szőnyegeink pillanatok alatt elkelnek, főleg, ha csak 1-2 darab van belőlük raktáron.

 

Nézzen szét kínálatunkban, és rendeljen akciós szőnyeget tőlünk a tavaszi megújulás jegyében!