Pénznem váltás
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

GYEREK SZŐNYEGEK

Főkategória >GYEREK SZŐNYEGEK

GYEREKSZŐNYEGEK OLCSÓN

Gyerekszoba szőnyeg kínálatunkban fiúknak és lányoknak egyaránt kínálunk megfizethető , minőségi darabokat.Puha, mókás, stimuláló, lehetőleg könnyen tisztítható és játékra csalogató – mi ilyennek képzeljük el az ideális gyerekszőnyeget.


Talán az egyik legizgalmasabb dolog – a lakás összes helyisége közül – a gyerekszoba berendezésével foglalkozni. Ilyenkor bátran szabadjára engedhetjük a fantáziánkat, hiszen itt aztán tényleg minden megengedett.

Olyan színeket, figurákat, dekorációkat, kombinációs megoldásokat használhatunk, amiket máshol nem. A cél, hogy a gyerkőc jól érezze magát a falak között, gyerekszobája pedig biztonságot, harmóniát és jókedvet sugározzon.
 


Egy gyerekszőnyeg viszontagságai


Bár hajlamosak vagyunk átsiklani felette, egy gyerekszőnyeg kiválasztása is éppoly figyelmet igényel, mintha csak egy ágyat vagy szekrényt választanánk. Mivel ideális esetben szőnyeget se egy-két évre választ az ember, jó, ha olyan mellett döntünk, ami néhány év után is jól bírja a gyűrődést. És ez nem vicc! Gyűrődés alatt pedig a gyerekszőnyegek megpróbáltatásait értjük, hiszen egy kis beragadt gyurma itt, egy kis kiömlött narancslé ott vagy pár csokis ujjlenyomat amott és máris kész a baj.


Mivel a gyerekszőnyegeknek úgy általában sok mindent ki kell bírniuk, ezért jó, ha vásárlás előtt az is kritérium, hogy azok könnyen tisztántarthatóak legyenek.


Gyerekszőnyegeink 100% polipropilén anyagúak, ami miatt messze a legjobb vegyszer- és vízállósággal rendelkeznek, valamint egyszerűen tisztíthatóak.

Ráadásképp pedig, hogy soha ne fázzanak az apró gyereklábak sem és nyugodt szívvel engedjük a földön játszani a kicsit, pp anyagú szőnyegeink másik remek tulajdonsága, hogy jó hőszigetelők is. Sokan nem tudják, de a polipropilén szál hőszigetelő képessége jobb még a gyapjúénál is.Vegyük figyelembe a gyerek kívánságát!


Sok szülőnek eszébe se jut kikérni csemetéje véleményét arról, hogy milyen legyen a gyerekszőnyeg, pedig fontos, hogy a kicsi is azt érezze, van beleszólása a dologba. Nyilván szőnyeg vásárlás előtt, figyelembe vesszük, hogy a gyerek életkorának és érdeklődési körének megfelelő legyen, ám engedjük, hogy legalább azt ő maga döntse el, hogy kutyásat, zsiráfosat vagy éppen báránykást szeretne.

A gyakorlatias, kényelmi és anyagi tényezők mellett – amiről mi döntünk –, legyen meg a lehetősége annak, hogy a gyerkőc döntse el, milyen állatfigurás szőnyeget szeretne.


Mielőtt megvásárolnánk a szőnyeget, azt is jó átgondolnunk, hogy mekkora helyet szeretnénk lefedni vele, illetve azzal is számoljunk, hogy a gyerek növekedésével egyidőben változik az ízlése, érdeklődési köre is.

Éppen ezért is érdemes olyan gyerekszőnyeg mellett dönteni, ami nemcsak 2-3 évesen, de akár 5-6 évesen is megfelelő lesz számára, ha hosszabb távban gondolkoznánk.A gyerekszőnyeg a játékok birodalma


A gyerekszőnyegek egyik fontos tulajdonsága a lakásba vásárolt többi szőnyeghez képest, hogy ezeket nemcsak egyszerű praktikum miatt vásároljuk. Nem egyszerűen csak azért borítjuk be vele padlót, mert éppen ettől jobb lesz a berendezés összhatása vagy azért, hogy az alsószomszéd ne hallja a lépteinket.


Tudjuk jól, hogy a gyerek megfelelő fejlődéséhez elengedhetetlen a játék, amiben egy kellően stimuláló gyerekszőnyeg csak segíteni tud. Mivel a gyerek általában ezen a szőnyegen fog játszani, ezért a gyermeki fantáziának hála ezt is beleszőheti a játékba, kitalált történeteibe. Éppen ezért sem mindegy, hogy min játszik majd a kicsi.


Az pedig, hogy a készletünkben található gyerekszőnyegek színösszeállítása kicsit semlegesebb, még hasznosabbá teszi őket abból a szempontból, hogy ezek bármilyen színű, dekorációjú gyerekszobába remekül passzolnak.

Halványrózsaszín, szürkéskék és élénk lila gyerekszőnyegekből lehet válogatni nálunk, amiken természetesen egy-egy mókás állatfigura van.