Pénznem váltás
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Blog
2020.06.09 12:55

Miért vásároljon szőnyeg outletből és ne „tucatboltból”?

 

Sokan nincsenek tisztában az outlet fogalmával.

 

 

Legyen bármilyen boltról is szó, egyesekben az a kép él erről, hogy az outlet egyenértékű a second hand üzletekkel, vagyis azokkal a helyekkel, ahol használt dolgokat árulnak.

 

Mások azért kerülik el az outlet boltokat, mert „gyanúsnak” találják az alacsony árakat, így azt gondolják, itt biztosan csak gagyi, hibás vagy hamisított termékeket árulnak.

 

Azért, hogy eloszlassuk a ködöt a fejekben, elmondjuk, hogy mi is tulajdonképpen az outlet.

 

Tesszük azt azért, hiszen szőnyegboltunk outlet kínálata jelentős, és tudjuk, hogy az emberek többségének igenis szüksége van minőségi, mutatós szőnyegekre, olyanokra, amik nem feltétlen nullázzák le a családi kasszát sem.Shaggy szőnyegek, rongyszőnyegek, gyerekszőnyegek, fürdőszoba- és futószőnyegek – szőnyeg outlet részlegünkön a lehetőségek tárháza szinte végtelen, így Ön is megtalálhatja álmai szőnyegét nálunk vagy éppen azt, amire már régóta vágyik, azonban eddig túl magasnak találta az árát.Hogyan lesz egy szőnyegből outlet szőnyeg?

Tévedés ne essék, nem úgy, hogy valaki megunja a nappalijában és lecseréli egy újabbra.

 

Az outlet szőnyegek is új, még nem használt szőnyegek csak kedvezőbb áron, mert lehet, hogy régóta nem keltek el a fizikai boltokban, vagy az újabb trendek és az ezzel érkező vadiúj kollekciók miatt már kiszorultak az üzletek polcairól.

 

Gyakran megesik, hogy a korábbi, nagyobb tételű megrendeléséből megmaradt szőnyegek idővel sem kelnek el, ilyenkor pedig a kereskedelmi egység vagy azt csinálja, hogy visszaküldi a gyártónak, vagy elkezdi áron alul értékesíteni a szóban forgó termékeket.

 

A harmadik opció – és ez az, ami minket is érint –, hogy úgy döntenek, megspórolják maguknak a visszaküldési macerát, de nem is tárolják tovább azokat a szőnyegeket, amik nem kelnek el.

 

Ilyenkor küldik el őket outlet áruházaknak és/vagy online shopoknak, akik tovább próbálkozhatnak az értékesítéssel (általában nagyobb sikerrel, hiszen sokan kifejezetten csak ilyen profillal működnek, így jobban tudnak ezekre a termékekre koncentrálni).

 

Miben mások az outlet szőnyegek?

Legfőképpen az árukban, mert a bolti árukhoz képest ezek sokkal kedvezőbben szerezhetőek be.

 

Nyomatékosítjuk újra: ezek nem használt, nem hibás, nem utánzott termékek. Márkás, új darabok, amik nem feltétlen a legfrissebb kollekciókból valók vagy lehetséges, hogy csak éppen egy aktuális szezonális trendre szóltak.

 

Sok közülük igazi különlegesség, egyedi példány, így össze sem hasonlítható az úgynevezett tucatszőnyegekkel, amik minden második nappaliban ott virítanak.Lehet, hogy csak egy-két darab van egy-egy modellből, éppen ezért, aki outlet szőnyeg vásárlásra adja a fejét, lehetőleg gyorsan döntsön, mert az igazán jó áru szőnyegeket egy szempillantás alatt elkapkodják az emberek.

 

Az outlet szőnyegek vásárlását azoknak ajánljuk, akiknek megvan az igényük a márkás és új termékekre, azonban sajnálnak rájuk annyi pénzt kiadni, amennyibe alapáron kerülnének.

Nagyon sokat lehet spórolni az outlet szőnyegekkel, ezért, ha új lakásba költözünk vagy régi szőnyegeinket újakra cserélnénk, érdemes elgondolkoznunk ezen a pénztárcakímélőbb megoldáson is.

 

Az outlet szőnyegekre is van garancia?

Kardinális kérdés, mert a vásárlók szeretik bebiztosítani magukat. A jó hír, hogy ezekre a termékekre éppúgy érvényesek a garanciális szabályok, mint másra, ezért nem kell attól tartanunk, hogy ha mégse azt kapnánk, amire vártunk, ne cserélhetnénk be akár egy másik szőnyegre vagy ne kaphatnánk vissza a pénzünket.

 

Vásárlás előtt mindenképp érdemes tájékozódni az adott cég garanciális lehetőségeiről, hogy soha ne érjen minket meglepetés.Ha Önnek megvan az igénye az igazán szép, különleges és legfőképpen egyedi szőnyegekre, de nem feltétlen akar vagyonokat költeni egy-egy minőségibb darabra, érdemes szétnéznie outlet szőnyeg kínálatunkban is.

Ha pedig megtetszik valami, ne habozzon, csapjon le rá mihamarabb!