Pénznem váltás
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

KÖR SZŐNYEGEK

Főkategória >KÖR SZŐNYEGEK

Rengeteg lehetőséget rejtenek magukban a kör alakú szőnyegek is. Nálunk számtalan színben, és szálhosszúságban találhat kifogástalan minőségű darabokat.




Az emberek többsége valahogy ösztönösebben nyúl téglalap alakú szőnyeg után, pedig a kör alakú szőnyegek éppoly remek kiegészítői lehetnek a lakásunknak, mint szögletes társaik.

Bátortalanabbak vagyunk, hiszen nehezebben elhelyezhetőbbnek gondoljuk őket, pedig a valóság az, hogy ha ebből a típusból is megfelelő méretűt, vastagságút, színűt veszünk, remekül össze tudjuk hangolni a lakás berendezésével.

Persze csak akkor, ha ahhoz alapvetően is passzol a kör alakú szőnyeg, így érdemes néhány alapszabályt figyelembe vennünk, mielőtt hazavinnénk ezekből is egyet.

A kör alakú szőnyegek remekül idomulnak hasonló formájú, alakzatú bútorokhoz, például egy kör alakú ebédlőasztal alatt az étkezőben vagy éppen a nappali közepén, egy kör alakú dohányzóasztal alatt is remekül mutatnak.

Túl nagy terekbe nem ajánljuk, hiszen ott könnyen elveszhetnek – esetleg akkor nem, ha többet használunk belőlük –, ám kisebb, szűkebb szobákban remekül mutatnak, plusz optikailag nagyobbítják is a teret.

Sok fantázia van bennük, ha pedig valami játékosságra, rafináltságra vágyunk, egy kör alakú szőnyeg ilyesfajta hatást visz otthonunkba. Képes lágyítani a nagyon szögletes szobák vonalait, de remekül kihozza egy kör alakú szobák adottságait is.

Nappaliba, étkezőbe, hálószobába, vendégszobába és gyerekszobába egyaránt ajánljuk őket, figyelembe véve az adott helyiség funkcionalitását, ami leginkább abban mutatkozik meg, hogy a szőnyeg mennyire nagy igénybevételnek lesz kitéve a jövőben.

Legyen szó hosszú szálú, egyszínű shaggy kör szőnyegről vagy éppen egy vintage stílusú, mintásról, nálunk a legváltozatosabb termékpalettával találkozik.

A lágy bézs árnyalatoktól kezdve a modern élénk kékekig és lilákig itt mindent megtalálhat, így kompromisszummentesen alakíthatja ki otthona alaphangulatát egy jól megválasztott szőnyeggel.

A legváltozatosabb méretekben forgalmazunk kör szőnyegeket is, amik között olyan pihe-puha darabok is vannak, melyeket kifejezetten azoknak ajánlunk, akik szeretik, ha mezítláb valami igazán puhára léphetnek.

Eredetiséget visznek otthonunkba, ugyanakkor nagy előnyük, hogy ezek sokkal könnyebben mozgathatóak szögletes társaikhoz képest, így egy teljes szobaátrendezésnél is könnyedén megtalálhatjuk új helyüket.