Pénznem váltás
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

OVÁLIS SZŐNYEGEK

Főkategória >OVÁLIS SZŐNYEGEK



Egy ovális szőnyeg maga a játékosság és az egyediség. Ne féljünk a megszokottól eltérő darabot választani, hiszen ezzel csak jól járhatunk!

Egy szőnyeg nemcsak egyszerű praktikus okokból kerül otthonunkba, hanem azért is, hogy azzal hangulatosabbá, egyedibbé tegyük lakásunkat. Ha egy szőnyegnek csupán annyi lenne a feladata, hogy elfedje a padló bizonyos részeit, nagy valószínűséggel megvennénk az első, szemünk elé kerülő, árfekvésben és árnyalatban is megfelelő darabot. Ám egy szőnyeg igazi dizájnelem is lehet, főleg, ha a hagyományosokon túl, szétnézünk a különlegesebb darabok között is. Ovális szőnyegeink például ilyenek, mert a megszokotton túl olyan egyediséget és játékosságot visznek otthonunkba, melyek kiemelik őket hagyományos társaik sorából.
Nem mehetünk el például szó nélkül amellett az állandó készletünkben is fellelhető ovális szőnyeg mellett, mely multi funkcionalitásának köszönhetően méltán vált vásárlóink kedvencévé. Ez a jó minőségű, Dy Fenix Maestro szizál pamut szőnyeg egyaránt elhelyezhető szobákban, konyhában, de még a fürdőben is. A szizál egy természetes alapanyag, mely az agavé növény szálaiból készül. Kitűnő antiallergén tulajdonságainak hála a műszálra érzékenyek is bátran dönthetnek mellette, ráadásképp természetes módon képes szabályozni a szoba páratartalmát is. Strapabíró, így nagy igénybevétel mellett is sokáig megőrzi szépségét és tisztaságát.
Egy ovális szőnyeg kiváló választás bármely stílusú lakásba, hiszen képes egyensúlyt teremteni a formák terén. Egyrészt tökéletes opció azoknak, akik szeretik a trendeket követni. másrészről azoknak is bátran ajánljuk, akik inkább az esztétikus, finomságot sugalló szőnyegeket részesítik előnyben. Az ovális szőnyegek amolyan jolly joker típusúak, hiszen nincs akkora behatároltságuk, mint kör alakú társaiknak. Ezekhez nemcsak a kör alakú bútorok illenek, de megfelelő elhelyezés mellett a szögletesek is. Ha ovális az ebédlőasztalunk, ha térnövelő és kiegészítő elemként ovális alakú tükrökkel is dekoráltuk a falat, válasszuk szőnyegből is ezt az alakzatot.