Pénznem váltás
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

MODERN SZŐNYEGEK

Főkategória >MODERN SZŐNYEGEK

Letisztult formavilág, egyszerű vonalvezetés, hangsúlyos színek, vagy éppen semleges, de karakteres árnyalatok – ezekkel írnánk le modern szőnyegeinket, melyek között bárki megtalálhatja az otthonához, ízléséhez passzoló darabokat. Képesek minden helyiséget élettel megtölteni, függetlenül attól, hogy a szőnyeg nappaliba, hálóba vagy éppen ebédlőbe kerül.




További futószőnyegeket itt talál:

https://szonyegkatalogus.hu/sct/499926/FUTOSZONYEG

 

Nagyméretű szőnyegeket pedig itt:

https://szonyegkatalogus.hu/sct/119746/NAGYMERETU-SZONYEGEK

Mi jellemzi a modern szőnyegeket?

Szőnyegek, amik akár egyedi műalkotásként is megállnák a helyüket. Ez az első gondolatunk, amikor meglátunk egy modern stílusú szőnyeget.

A napjainkban igen keresett típusok nemcsak fiatalos, trendi otthonokba valóak, hanem családi házakban, irodákban, rendelőintézetekben is jól mutatnak.

Vidámságot, energiát sugároznak, amikre valljuk be, kortól, nemtől függetlenül mindenkinek szüksége van. És miért ne lehetne egy csipetnyit csempészni ezekből a mindennapjainkba egy szép, modern szőnyeggel?

Szerintünk lehet, ezért is fordítottunk külön gondot arra, hogy széles termékpalettánkon előkelő helyet kapjanak a modern szőnyegek is.

Képesek minden helyiséget élettel megtölteni, függetlenül attól, hogy a szőnyeg nappaliba, hálóba vagy éppen ebédlőbe kerül. Az az igazán jó ezekben a szőnyegekben, hogy ha kicsit beleássuk magunkat a termékleírásokba, szinte borítékolható, hogy találunk olyat ebből a stílusból is, ami az adott helyiség funkciójához tökéletesen illik.

Hosszú vagy rövid szálú. Vastag vagy egyszerűen padlóra simuló. Világos vagy sötét. Mintás vagy egyszínű. Annyira sokfélék a modern szőnyegek, hogy kompromisszummentesen rendezhetjük be velük otthonunkat anélkül, hogy akár egy helyiséget is ki kéne hagynunk a sorból azért, mert oda éppen nem találunk megfelelő darabot ezekből.



De mégis mitől olyan népszerűek ezek a szőnyegek?

 

Azért olyan sokfélék a modern szőnyegek, mert gyakorlatilag ennél a típusnál csakis a kreativitás, a fantázia szabhat határt a tervezők megvalósításainak, így többféle színvilágú, mintázatú és textúrájú modern szőnyeggel találkozhatunk a piacon. Szó szerint a bőség zavarával is küszködhetünk, főleg, ha nincs konkrét elképzelésünk arról, hogy pontosan milyen modern szőnyeget keresünk.

 

A modern szőnyegekben ott a vidámság, a játékosság, de a finom letisztultság és az otthonok melege is összpontosul bennünk.

 

Bármilyen stílusú, adottságú lakást egy szempillantás alatt lakályosabbá, barátságosabbá képesek varázsolni.

 

A modern stílusú szőnyegeken a letisztult, egyszerű minták köszönnek vissza, de ettől még nem lesznek unalmasak, hiszen meghökkentő, vibráló színeikkel feldobnak minden teret.
Azoknak érdemes modern szőnyeget választaniuk, akik kedvelik az egyszerű, geometrikus mintákat vagy a minimalista stílust.

 

A modern enteriőrök tökéletes kiegészítői, de klasszikus bútorok között is megtalálják a helyüket.

 

Alapanyagukat tekintve többfélék lehetnek: gyapjú, viszkóz és műszálas verziót is megvásárolhatunk belőlük. Csak úgy, mint az előállítási technikájuk is többféle: készülhetnek kézi csomózással, tűzéssel vagy gépi szövéssel is.


Minden letisztult otthonban lennie kell…

 

…természetesen egy modern szőnyegnek is. A napjainkban igen divatos semleges színű bútorok, világos árnyalatú falak közé igazi életet vihet egy színes, valamilyen absztrakt mintázatú modern szőnyeg. Helyezzük ezt a szoba központi részére, és máris minden betoppanó szeme arra fog majd rászegeződni!

 

Mivel a szőnyegek divatja aránylag gyorsan változik, egy alapos gonddal kiválasztott dizájn- szőnyeg évek múltán is megfelelő éke lehet otthonunknak, de csak akkor, ha annak kiválasztását tényleg nem bagatellizáljuk el.

Igyekezzünk olyan, egyéniségünkhöz stílusunkhoz passzoló darabot venni, ami mellett el tudjuk képzelni a mindennapjainkat akár 5-10 év múlva is!

 

Mivel a trendek nemcsak változnak, de keverednek is, ezért érdemes olyan szőnyeget vennünk, amiben akár egyszerre több stílus is megjelenik, például áraszthat egy modern szőnyeg egy időben vintage és minimalista hangulatot is.