Pénznem váltás
Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Lyon rattan kerti asztal

Raktárkészlet: VAN
Lyon rattan kerti asztal
  • Lyon rattan kerti asztal
  • Lyon rattan kerti asztal
46 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 2 300 Ft
Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Lyon rattan kerti asztal
  • Termékjellemzők

    A Curver Lyon emelt kerti asztal ideális eleme a kerti felszereléseknek. A Lyon asztal rendkívűl jó minőségű anyagokból készül, és minden részletre nagy figyelmet fordít , amelynek köszönhetően a legigényesebb ügyfelek elvárásainak is megfelel. Ez egy univerzális bútordarab, amely nemcsak a kertben vagy a teraszon, hanem az erkélyen is tökéletesen mutat. Az otthoni terek mellett éttermek udvarán, teraszán is használható. Annak a ténynek köszönhetően, hogy univerzális formájú és visszafogott, különféle elrendezésekbe egyaránt jól mutat.

    A keter igéret

    Minden időjárásálló időjárásálló Nulla karbantartás nulla karbantartás
    Easy Clean könnyű tisztítás Fade Free UV védelem

    A Lyon asztal tartós műanyagból készül. A Lyon emelt kerti asztal kiváló választá vonzó áron. Polipropilénből készült és kompatibilis minden korfu bútorral , amely vizuális megjelenésével utánozza a technorattant. A polipropilén olyan anyag, amely ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak, az UV sugárzásnak, a hőmérsékleti különbségeknek vagy a mechanikai károsodásoknak, így külső használatra alkalmas.

    A lyoni asztal könnyen karbantartható. A lyoni emelt asztal karbantartást nem igényel külöleges karbantartást, könnyen tisztán tartható. Ajánlott langyosvízbe áztatott rongy segítségével áttörölni szennyeződés esetén. Egész évben a sabadban állhat, bár erõs fagyok és havazás idején tanácsos fedett helyen tárolni.

    A Lyon asztallapja sík, amely megkönnyíti a poharak,tányérok elhelyezését. Az asztal szabadon állhat anélkül, hogy aggódnia kéne a miatt, hogy napfénynek kitéve elveszíti eredeti színét. Alkalmas Keter, Allibert és Curver székekhez. Összecsukható lábakkal rendelkezik, ami helyet takarít meg tárolás közben.

    Csomag mérete: 120x73x13 cm

    Netto tömeg :10.3 kg

    Lyon asztal több színben is kapható

    A Termék méretei
    Asztal
    Szélesség 116 cm
    Mélység 71,5 cm
    Magasság 40/66 cm
  • Anyaga
    Műanyag rattan hatású
    Termékverzió
    Lyon rattan kerti asztal grafit
    Raktárkészlet
    VAN
    Cikkszám
    232300