Fizetési megoldás
Szűrés
indentifier_exists
Hírlevél
TOP termékek
Tanúsítvány
SSL Certificate

Pamut szőnyegek

Főkategória >Pamut szőnyegek

Strapabírók és egyszerűen tisztántarthatók a pamut szőnyegek, melyeket többféle színben és különféle mintázattal nálunk is megvásárolhat. Garantáljuk, hogy ha egy jó minőségű pamut szőnyeg mellett dönt, az biztosan kiállja majd az idő próbáját!
Nemcsak az öltözékünkben, de lakástextíliáink között is szeretjük a pamut holmikat.

A pamut az egyik legrégebb óta használt alapanyag, aminek annyi jó tulajdonsága van, hogy közkedveltsége csak nőttön nő azok körében, akik a természetességre és a minőségre szavaznak.

A pamut szőnyegek egytől egyig ilyenek, amiknek közös jellemzője, hogy igazán kopásállóak.

Rendkívül nagy szilárdságuknak és hosszú élettartalmuknak köszönhetően sokáig lakásunk dísze maradhat egy pamut szőnyeg anélkül, hogy az elhasználtnak tűnne.

A pamut szőnyegek könnyen festhetőek, színezhetőek, így változatos árnyalatokban és különfél mintákkal is megvásárolhatóak.

Egyszerűen tisztántarthatóak, szárazon és vizesen egyaránt lehet őket tisztítani, sok közülük, például a pamut alapú rongyszőnyegek még mosógépben is moshatóak a címkén feltüntetett hőfokon. Erre azért van szükség egy pamut rongy- vagy futószőnyegnél, mert ezek többsége nagy igénybevételnek kitett helyekre kerülnek, például előszobákba, folyosókra, így könnyebben koszolódnak is.

Kevesebb por és poratka egy pamut szőnyegben

A pamut is a természetes szőnyegszálak közé sorolandó, és ezekről tudjuk, hogy mindennapos tisztításuk is pofonegyszerű. Nem igényelnek rendszeres takarítógépes tisztítást, nem kell őket időről-időre tisztítóba vinni, így akár egy heti egyszeri porszívózás is bőven megteszi.

A természetes szőnyegszálak közös tulajdonsága (pamut, gyapjú, stb.), hogy kevesebb por és poratka telepszik meg bennük, mint a műszálas társaikban, így az erre érzékenyeknek, allergiásoknak ezeket javasolnánk.

A pamutszőnyegekkel melegséget és egyéniséget vihet otthonába, miközben még a zajokat is tompíthatja velük, hiszen remek hangszigetelők.

Bármilyen stílusú lakásba és szinte minden helyiségbe remekül passzolnak, így akár azt is megteheti, hogy csupa pamut szőnyeggel borítja be otthonát a nappalitól a konyháig.

Készletünkben különféle méretben és vastagságban találhat jó minőségű pamut szőnyegeket, melyek közös tulajdonsága, hogy mindegyik igazán bőrbarát (eleve a pamut alapanyag is az), így ezeket bátran merjük ajánlani gyerekszobába is.

Nem hagy rajtuk nyomot sem az idő, sem a bútor

A pamut szőnyegszálak nem zúzódnak össze könnyen, még a nehezebb bútorok súlya alatt sem, így ha átrendeznénk a szobát és máshova kerülne a szőnyeg, mondjuk a kanapé lábai alól a nappali közepére, nem kell attól félnünk, hogy majd a lábak helye ott éktelenkedik a szőnyegben.

Alapvetően gyorsan képesek helyreállni a szőnyegszálak, így akkor sincs baj, ha évekig egy bútor volt rájuk húzva.

Összehasonlítva a gyapjú modellekkel a pamut szőnyegek sok esetben olcsóbbak is, így ha nincs lehetőségünk nagyobb összegeket kiadni csak a szőnyegekre, ha pamut szőnyeget veszünk, úgy kevesebb pénzért is hozzájuthatunk a remek minőséghez.